ΓΙΑΤΙ ENEOS

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΤΟΥΣ!

Κάνετε το καλύτερο για την εφάνιση του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας σας.
Γιατί να μην κάνετε και για την “ψυχή” τους;

ENEOS SPECIALTY LUBRICANTS

Η εμμονή μας για την ποιότητα και την καινοτομία είναι κάτι παραπάνω από δήλωση.

Είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται σημαντικοί κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών αλλά και αγωνιστικές ομάδες κύρους για δεκαετίες.

Δείτε παρακάτω γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα ENEOS και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

1. Μεγάλη εμπειρία, αποδεδειγμένη καινοτομία.

Η ENEOS είναι η κορυφαία εταιρεία λιπαντικών στην Ιαπωνία. Με δεκαετίες εμπειρίας και αποδεδειγμένο ιστορικό καινοτομίας προσφέρει λιπαντικά για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και κινητήρες πλοίων των μεγαλύτερων κατασκευαστών καθώς και άλλα προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

2. Βελτιωμένη απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η ENEOS αναπτύσσει λιπαντικά αιχμής εξελίσσοντας τις συνθέσεις λαδιών για κορυφαία προστασία του κινητήρα, βελτιωμένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λιπαντικού. Παράλληλα, παρέχει ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, συμβάλλοντας στη μείωση των ρύπων των κινητήρων.

3. Εξειδίκευση στις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

Η ENEOS αναπτύσσει λιπαντικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Μέσα από δοκιμές εξέλιξης με κάθε κατασκευαστή, επιτυγχάνουμε τις ιδανικές προδιαγραφές λίπανσης για τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων τους. Τα λιπαντικά κινητήρων και μετάδοσης της ENEOS σχεδιάζονται για να καλύπτουν μελλοντικές ανάγκες, ξεπερνώντας τα σημερινά standards.

4. Δοκιμασμένα στις σκληρότερες συνθήκες.

Η βαθιά και πολύχρονη εμπλοκή της ENEOS στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της επιτρέπει να αναπτύσσει κορυφαία λιπαντικά, έχοντας συνεργαστεί με τις Honda Formula One Team, Yamaha Factory Racing MotoGP team και κορυφαίες ομάδες στα πρωταθλήματα NASCAR, Super GT, World Rally, Rallycross, Formula DRIFT, World of Outlaws κ.ά.

Μέσα από τη συμμετοχή μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξελίσσουμε συνθέσεις που δοκιμάζονται στις σκληρότερες συνθήκες. Έτσι, τα λιπαντικά ENEOS προσφέρουν άριστη απόδοση σε οχήματα δρόμου, εξασφαλίζοντας δύναμη και προστασία σε υψηλές θερμοκρασίες και με υψηλές στροφές του κινητήρα.

5. Εξαιρετική εμπειρία οδήγησης & οικονομία καυσίμου.

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας ENEOS “Made in Japan” προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία οδήγησης, μειώνοντας σημαντικά τον θόρυβο και τους κραδασμούς του κινητήρα και διασφαλίζοντας τις αυθεντικές επιδόσεις του αυτοκινήτου. Επιπλέον, εξασφαλίζουν υψηλή οικονομία καυσίμου και εξαιρετική επιτάχυνση.

 

Συνολικά, επιλέξτε την ENEOS για έναν συνδυασμό ανεπανάληπτης εμπειρίας, παγκόσμιας αξιοπιστίας, προηγμένης τεχνολογίας και δέσμευσης στην απόδοση και την ανάπτυξη μιας αειφόρου οικονομίας και κοινωνίας. Είτε είστε OEM, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού είτε απλός οδηγός, η ENEOS αντιπροσωπεύει το σύμβολο της αριστείας στον κόσμο των λιπαντικών και των πετρελαιοειδών.

ΟΔΗΓΟΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

Δεν είστε σίγουροι ποιο λιπαντικό κινητήρα να χρησιμοποιήσετε; Ο οδηγός λίπανσης ENEOS θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό λιπαντικό κινητήρα για το όχημά σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Ανακαλύψτε το Δίκτυο Συνεργατών της ENPO HELLAS.
Δείτε τα σημεία όπου μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα ENEOS.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Scroll to Top