ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Πρόσφατα νέα

ENEOS, Toyota και Woven Planet συνεργάζονται για τη διευκόλυνση της παραγωγής και χρήσης υδρογόνου χωρίς CO2

Ένα άνευ προηγουμένου βήμα προς την επίτευξη μιας κοινωνίας ουδέτερη από άνθρακα.

Η ENEOS Corporation (ENEOS) και η Toyota Motor Corporation (Toyota) υπέγραψαν κοινή συμφωνία για τη διερεύνηση της παραγωγής και χρήσης υδρογόνου χωρίς CO2 στο Woven City, τηνπρωτότυπη πόλη του μέλλοντος που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Toyota στην πόλη Susono, στην επαρχία Shizuoka, στην Ιαπωνία. Μαζί με τη θυγατρική της Toyota Woven Planet Holdings, Inc. (Woven Planet), θα επιταχύνουν τις προσπάθειες διαχείριση τεχνικών logistics.

Όπως περιγράφεται στη Βασική Συμφωνία που υπογράφηκε το 2021, η ENEOS και η Toyota αποφάσισαν να κάνουν έναρξη κατασκευής και λειτουργίας σταθμού ανεφοδιασμού υδρογόνου σε κοντινή απόσταση από το Woven City για την παραγωγή και την παροχή πράσινου H2 τόσο στην πόλη όσο και στα ηλεκτρικά οχήματα κυψελώνκαυσίμου της περιοχής. Μαζί οι δύο εταιρείες, θα ερευνήσουν και θα σχεδιάσουν επίσης ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης προσφοράς και ζήτησης υδρογόνου. Ένας πρότυπος σταθμός ανεφοδιασμού υδρογόνου με τα σήματα της ENEOS έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του πριν από το άνοιγμα της Woven City το 2024-2025.

Ο σταθμός ανεφοδιασμού υδρογόνου της ENEOS θα παράγει το υδρογόνο που θα καλύψει τις ανάγκες των FCEV οχημάτων εντός και γύρω από την Woven City καθώς και των ενεργειακών της αναγκών. Με αυτή τη συνεργασία επιταχύνεται η πρόοδός προς την υλοποίηση μιας κοινωνίας πραγματικά ουδέτερης από εκπομπές άνθρακα και θα διευκολύνει και θα ομαλοποιήσει τις καθαρές ενεργειακές επιχειρήσεις πρώτα στο Woven City και τελικά στον κόσμο.

Το Woven City είναι το έργο της Toyota που έχει ως στόχο τη δημιουργία ευτυχίας μέσω της κινητικότητας των ”ανθρώπων”, των ”αγαθών” και των ”πληροφοριών”. Επικεντρώνεται σε τρεις πυλώνες οι οποίοι είναι: Human-Centered City, μία ανθρωποκεντρική πόλη που κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους στην καθημερινή τους ζωή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά πριν και κατά την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Living Laboratory, ένα ζωντανό εργαστήριο, το πρώτο στο είδος του δοκιμαστικό κομμάτι για την κινητικότητα όπου ερευνητές, μηχανικοί και επιστήμονες επιδεικνύουν καινοτόμες ιδέες και μελλοντικές τεχνολογίες τόσο εικονικά όσο και στον πραγματικό κόσμο. Ever-Evolving City, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη πόλη με τις ρίζες της να προσεγγίζουν την φιλοσοφία Kaizen της Toyota (συνεχής βελτίωση), η οποία επικεντρώνεται σε νέες ιδέες που παρέχουν καλύτερη κινητικότητα πληροφοριών, αγαθών και ανθρώπων.

MotoGP 2022 is here

Let's go,team!!

6th Eneos distributor conference

Great success for Enpo Hellas which won 6 awards including the Top Marketing Award, Highest Commitment Award and Significant Contribution Award. We sincerely thank our customers for their trust and preference in ENEOS lubricants.

Ice Driving Experience

Speedsector 2022 Austria, Innsbruck
© 2021 All Rights Reserved.