ΕTΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ENPO HELLAS SA είναι μια ανώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 και διανέμει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά τα ιαπωνικά λιπαντικά ENEOS. Επίσης διανέμει αποκλειστικά τα λιπαντικά ENEOS στις αγορές της Μάλτας και της Αλβανίας. Παράλληλα δραστηριοποιείται και στη ναυτιλία με προμήθεια λιπαντικών στα λιμάνια της Ιαπωνίας.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας ENPO HELLAS SA είναι η προμήθεια στην ελληνική αγορά των N.1 στην Ιαπωνία Λιπαντικών ENEOS καθώς και η σταδιακή επέκταση στην Πράσινη Ενέργεια καλύπτοντας την ευρύτατη γκάμα της ENEOS Corporation (Φωτοβολταϊκά panels , ενεργειακές κυψέλες, Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο κλπ ) .

Η ENEOS είναι το εμπορικό σήμα για τα λιπαντικά που παράγονται και διανέμονται παγκοσμίως από την ENEOS Corporation τη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ιαπωνίας και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Τα προϊόντα ENEOS είναι υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας πρόσθετα και τεχνολογίες προηγμένες σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Τα προηγμένα λιπαντικά ENEOS εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις και προστασία του κινητήρα και των κιβωτίων ταχυτήτων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δοκιμασμένες μέσα από τις συνεργασίες της εταιρείας στους αγώνες της Formula 1 και του Moto GP.

Η ENEOS Corporation, την οποίαν στον Ελλαδικό χώρο εκπροσωπεί η εταιρεία ENPO HELLAS SA , είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών στον κόσμο, παρουσιάζει αξιόλογη δραστηριότητα στον παγκόσμιο οικονομικό χώρο και ειδικότερα στις χώρες της Ασίας και των ΗΠΑ . Με ένα ενοποιημένο Κύκλο εργασιών της τάξης των 75 Δις $ και ένα παγκόσμιο δίκτυο άνω των 10.000 πρατηρίων προσφέρει στους καταναλωτές την μοναδική εμπειρία της εξυπηρέτησης Nippon ενώ δαπανώντας ετησίως άνω των 127 εκ $ σε έρευνα και ανάπτυξη καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την ικανοποίηση των αναγκών αλλά και των απαιτήσεων τους. Η ανθρωποκεντρική έμφαση στον καταναλωτή ενσαρκώνεται στο όραμα της εταιρίας που απεικονίζεται στην βασική φιλοσοφία της εταιρείας “Your choice of Energy “ με παράλληλο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.